Hoe de juiste voeding en supplementen mij na totale uitputting een tweede leven hebben gegeven!

Ik ben Margo van Mierlo, getrouwd, moeder van 3 kinderen en oma van 3 kleinkinderen. Na 45 jaar diabetes type 1, verwaarloosde coeliakie, darmklachten, steeds meer voedsel-intoleranties, extreme vermoeidheid, slapeloosheid en eindeloze onderzoeken zonder resultaat en gebed zonder verhoring, kon ik bijna niet meer de trap op en moest ik in een rolstoel zitten toen we gezellig een dagje uit wilden gaan. Doordat niemand mij kon helpen, ben ik zelf op onderzoek gegaan.

Toen kwam er langs onverwachte kant een doorbraak waar ik God heel dankbaar voor ben. Ik bleek een enorm jodium tekort te hebben. In de reguliere gezondheidszorg kon men hier niks mee.
Door jodium toe te voegen ben ik ongelooflijk opgeknapt en kwam mijn energie weer terug. Ik bleek echter nog veel meer tekorten te hebben en ben verder gaan zoeken.
Doordat ik me veel beter voelde, had ik voor het eerst sinds jaren weer energie om te studeren. Ik wilde andere mensen gaan helpen met wat ik had ontdekt en wat mijn leven een tweede kans heeft gegeven. Hoewel ik nog steeds op reis ben naar volledig herstel heb ik al zoveel winst geboekt dat ik intens dankbaar ben en er mijn werk van gemaakt heb. Inmiddels ben ik afgestudeerd orthomoleculair voedingsdeskundige en stressoloog en op veel gebieden ervaringsdeskundige.

Kijk rustig rond wat ik bied en neem gerust contact op bij vragen. Ik help je graag in het zoeken naar een oplossing voor een doorbraak in jouw gezondheid.